Weblog maken

Home Loggy in Loggy starten Top 100 Forum Meer
Hoe werkt het? Klik hier
Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

Help

Hoe maak ik een Lay-Out
Hoe maak ik een menu?
Wat is Loggy?

HTML

Wat is HTML?

<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

Hoe maak ik een Lay-Out

Ga naar lay-out beheer voor experts, daar kun je HTML gebruiken om je eigen identieke unieke layout te maken!
27 December 2006 Permanente link Google Feed MSN Reporter

Reacties
Naam Ryon @ 14:24 09-Jan-2010
<p>klik dan hier<a href="http://www.habbohotel.cc" target="_blank">klik hier</a>.</p

Naam Mathieu @ 12:40 06-Jan-2008
Sija wil je de HTML code voor link zonder nieuw scherm met nieuw scerm ? ik doe wel met nieuw scherm

<p>Hier kan tekst staan <a href="Hier komt je site waar je heen wilt linken ! wel met http://" target="_blank">klik hier</a>.</p>

Naam Disketline @ 19:44 10-Sep-2007
een klikmenu maak je door naar www.imonline.nl/justforgirlsx te gaan en stem op mij

Naam soraya @ 21:43 20-Apr-2007
wil je button ik maak www.imonline.nl/Sweety_Soraya schrijf in me gastenboek als je wil maar maak eerst een site aan

Naam miranda @ 18:30 11-Mar-2007
wil je voor mij een layout maken met er in staan: miranda-catherina pleas

Naam engel-16 @ 15:31 14-Feb-2007
hoe maak je eigenlijk een link
en help me mij met m'n loggy hoe richt je dat in

Naam MeLiSsA @ 17:39 08-Feb-2007
hej mensen help mij met m,n loggy hoe richt je zo'wn ding in?!?

Naam Sija @ 17:54 29-Jan-2007
Hoe maak je een Link

Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60

Tips

Verdien geld met Loggy!

Forum

Hoe open ik een topic?